sterren Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

usp glazen schuifwanden 100% maatwerk

usp glazen schuifwanden Eigen productie

usp glazen schuifwanden Beglazing van gehard glas

usp glazen schuifwanden Snelle levering

5% korting op alle glazen schuifwanden

Glazen schuifwand schoonmaken

Een glazen schuifwand is de perfecte oplossing om het hele jaar door van uw buitenverblijf te genieten. Maar om echt te genieten van uw veranda of overkapping, moet u een glazen schuifwand schoonmaken zien als een belangrijke taak. Ondanks dat de glazen schuifwanden van GlazenschuifwandXL niet onderhoudsintensief zijn, vertellen we u graag meer over een glazen schuifwand schoonmaken. Zo blijft u nog jarenlang genieten van uw aankoop.

Glazen Schuifwand Schoonmaken

Hoe glazen schuifwand schoon maken?

Omdat het grootste gedeelte van een glazen schuifwand uit glas bestaat is het schoonmaken een gevoelig werkje. Maar met de juiste aanpak is het zo gedaan! Dus: hoe glazen schuifwand schoon maken? De eerste stap is het verwijderen van vuil en stofjes. Hiermee voorkomt u krassen op het glas. Voor de reiniging van het glas kunt u het beste schoonmaakmiddelen gebruiken die speciaal ontworpen zijn voor glas. Deze laten uw glas stralen in plaats van beschadigen.

Met een schone doek en wat schoonmaakmiddel maakt u eenvoudig het glas vrij van vieze vingers, vlekken en andere vieze dingen. Als alle vlekken zijn verdwenen kunt u het glas met een schone en droge doek of een zeem afnemen voor een streeploos eindresultaat. Na een glazen schuifwand schoonmaken geniet u van het zicht door de ramen en het ruimtelijke gevoel!

Glazen schuifwand reinigen en onderhoud

Naast het reinigen van het glas is het ook belangrijk om de rails en loopmechanisme regelmatig te controleren. Los vuil en viezigheid dient u te verwijderen omdat deze de werking van een glazen schuifwand kunnen belemmeren. Gebruik hier bijvoorbeeld een zachte borstel voor zodat je geen schade aan het mechanisme aanbrengt. Daarnaast raden wij af om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken bij een glazen schuifwand reinigen. Dit kan onderdelen van de wand beschadigen.

Schoonmaken is essentieel

Een glazen schuifwand schoonmaken is essentieel voor langdurig gebruik en een blijvend aantrekkelijk uiterlijk, zeker rondom een poolhouse. Niemand zit natuurlijk te wachten op vieze vingers op de ramen maar ook het minder zichtbare vuil, in de rails bijvoorbeeld, dient u regelmatig te verwijderen. Twijfelt u over het uitvoeren van onderhoud bij uw glazen schuifwand van GlazenschuifwandXL? Raadpleeg dan de onderhoud instructies van de fabrikant of neem contact met ons op. Voor optimale prestaties en duurzaamheid is een glazen schuifwand schoonmaken essentieel!

Glazen Schuifwand Reinigen