sterren Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

usp glazen schuifwanden 100% maatwerk

usp glazen schuifwanden Eigen productie

usp glazen schuifwanden Beglazing van gehard glas

usp glazen schuifwanden Snelle levering

5% korting op alle glazen schuifwanden

Wat kost een glazen schuifwand?

Glazen schuifwanden van Glazen schuifwand XL zijn geheel naar wens samen te stellen. Toch is een veelgestelde vraag: “wat kost een glazen schuifwand?”. Ondanks dat de kosten sterk kunnen variëren snappen wij dat u benieuwd bent naar de kosten voor uw glazen schuifwand. We leggen graag aan u uit hoe de prijs voor een glazen schuifwand tot stand komt en wat u kunt verwachten als u overweegt om een glazen schuifwand aan te schaffen.

Wat Kost Een Glazen Schuifwand?

Kosten glazen schuifwand

De kosten van een glazen schuifwand zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard is en belangrijke factor de afmeting van uw glazen schuifwand. Hoe groter de wand, hoe hoger de prijs voor uw glazen schuifwand. Verder zijn er nog een aantal factoren die bepalen wat een glazen schuifwand kost:

  • Soort glas: het type glas dat u kiest heeft invloed op de prijs van uw glazen schuifwand. Helder glas is goedkoper in vergelijking met privacy glas.
  • Accessoires: bij het samenstellen van een glazen schuifwand heeft u keuze uit verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen, glasopvang, een tochtstrip, vergrendelsysteem en een funderingsbalk. Afhankelijk van de accessoires die u kiest ontstaat er een prijs.

Plaatst u en bestelling bij Glazen schuifwand XL dan hoeft u geen rekening te houden met verzendkosten binnen Nederland en België. Daarnaast zijn onze glazen schuifwand eenvoudig zelf te monteren waardoor u ook geen montage kosten hoeft te betalen. Hiermee bespaart u gemiddeld €500,-!

Glazen schuifwand prijs berekenen

Benieuwd naar het antwoord op de vraag “wat kost een glazen schuifwand”? Start dan direct met het samenstellen van uw glazen schuifwand en ontdek wat uw glazen schuifwand op maat kost! Door u gewenste schuifwand samen te stellen en toe te voegen aan uw winkelmand ziet u wat een glazen schuifwand voor uw situatie kost.

Een kleine glazen schuifwand is vaak al mogelijk vanaf €330,-. De glazen schuifwand prijs voor uw situatie is afhankelijk van de accessoires, de afmetingen en het soort glas. Ontdekt het zelf op onze website! Komt u er niet helemaal uit met het samenstellen van uw glazen schuifwand? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels! Wij voorzien u graag van passend advies.

Wat Kost Een Glazen Schuifwand