Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

usp glazen schuifwanden 100% maatwerk

usp glazen schuifwanden Eigen productie

usp glazen schuifwanden Beglazing van gehard glas

usp glazen schuifwanden Snelle levering

Midseason sale! 10% korting op alle glazen schuifwanden

Garantie

Op alle producten die u bij Glazen Schuifwanden XL koopt is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat het gekochte product moet zijn of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Op sommige producten zit naast de wettelijke garantie ook fabrieksgarantie. Daarover vindt u hieronder meer informatie.

Fabrieksgarantie

Op de producten die Glazen Schuifwanden XL verkoopt bieden wij een garantie van 5 jaar op fabricagefouten. Onderstaand vindt u de uitzonderingen op deze regel en de voorwaarden lezen waaraan u moet voldoen om aanspraak te maken op de fabrieksgarantie.

Let op: schade als gevolg van een storm of een andere vorm die niet gerelateerd is aan de fabricage valt niet onder de fabrieksgarantie. Als uw product schade heeft opgelopen door een storm kunt u contact opnemen met uw verzekering.

Afwijkende garantievoorwaarden

Er zijn enkele producten waar afwijkende garantievoorwaarden voor gelden. Onderstaande garantie geven we daarnaast alleen op fabricagefouten.

Acceptatie van de producten

Als u de geleverde producten verwerkt of monteert betekent het dat u ervoor kiest om deze producten te accepteren. We raden daarom aan om de producten eerst te controleren op defecten voordat u begint met het monteren of verwerken. Constateert u toch een defect? Maak hier dan foto’s van en stuur ze naar info@glazenschuifwandxl.nl. Wij bieden dan zo snel mogelijk een passende oplossing. Als u het product toch heeft gemonteerd of verwerkt is het niet meer mogelijk om aanspraak te maken op deze garantie, omdat we het product dan niet meer kunnen omruilen.

Beschadigingen melden

Constateert u een defect nadat de bezorger is vertrokken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur ons bij voorkeur binnen 24 uur een mail met foto’s en monteer de producten niet. Zoals eerder vermeld bieden we geen garantie op gemonteerde producten.

Servicepunt

Als blijkt dat uw bestelling bij aflevering niet compleet of correct is wordt er een servicepunt aangemaakt. Dit houdt in dat we ernaar streven het ontbrekende binnen 14 dagen te leveren. Aan een servicepunt kunt u als consument geen rechten ontlenen en het geeft geen recht op schadevergoeding.