Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

usp glazen schuifwanden 100% maatwerk

usp glazen schuifwanden Eigen productie

usp glazen schuifwanden Beglazing van gehard glas

usp glazen schuifwanden Snelle levering

Midseason sale! 10% korting op alle glazen schuifwanden

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Als u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht heeft u na annulering nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. Dit geldt alleen voor producten die niet op maat zijn gemaakt. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van uw adres naar de Glazen Schuifwanden XL zijn voor uw eigen rekening. Kiest u ervoor om de producten door ons te laten ophalen? Dan dient u dit te vermelden. Wij regelen dan de retourzending en komen het product bij u ophalen. Wij stellen u op de hoogte wanneer we komen. Hier zijn kosten aan verbonden.

Als u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Glazen Schuifwanden XL geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@glazenschuifwandenxl.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product in goede orde retour is gekomen.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij op maat gemaakte producten. Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@glazenschuifwandenxl.nl.